dijous, 13 de març del 2008

Vols venir a cantar?

T'agrada cantar? Tens bona veu? Vols passar-t'ho bé i fer concerts?
Si vols cantar en el nostre cor no t'ho pensis més...
Vine a veure'ns un dimarts de 22 a 24 h. al Centre Cultural la Marineta!
Així veuràs què fem i si t'agrada... anima't a formar part d'Estoc de Veus.
T'esperem!!

Fotografies

Vols veure les fotografies del cor? Mira el nostre àlbumweb:

http://picasaweb.google.es/estocdeveus

Concert 25è Aniversari

El Cor Sant Vicenç, actualment Estoc de Veus, celebrem aquest any 2008 el 25è aniversari!
Per això el passat dissabte 1 de març vam realitzar a l'església Sant Vicenç de Mollet del Vallès un concert molt especial, envoltats d'ex-cantaires i dels diferents directors que ens han dirigit tots aquests anys.
El concert va constar de 4 blocs, cadascun amb peces emblemàtiques de cada època i dirigits pel director en aquells moments.
En Pelegrí Bernial, fundador del cor, va dirigir cançó tradicional catalana, l'Enric Azuaga repertori del Renaixement, en Gregorio Rodríguez el Carmina Burana i Walt Disney (tot i que va excusar la seva presència perquè viu a Granada) i l'actual director Ricard Oliver una mostra dels diferents repertoris actuals com Mendelssohn, l'òpera Dido i Eneas, la Missa ètnica per la Pau i una peça de Queen.
Finalment vam concloure el concert amb tots els ex-cantaires dalt de l'escenari cantant 3 peces prou reconegudes per tots; Swing low, Soon a will be done i Doña Ubensa.
La festa va acabar a la Marineta (actual lloc d'assaig del cor) brindant amb cava i pastes tot recordant aquests anys amb la projecció de fotografies del cor i com no cantant.
Gràcies a tots per fer-nos passar uns moments tant especials!